Nederlandse bedrijven uit de biobased bouw presenteren zich op de Siñal in Frankrijk

1 november 2019

Nederlandse bedrijven die zich bezighouden met biobased bouwen kunnen zich (laten) presenteren op het SIÑAL b2b-evenement voor bio-economie dat tussen 25 en 27 november 2019 wordt gehouden in Châlons-en-Champagne in Noord-Frankrijk.

SIÑAL is een beurs die verschillende non-food toepassingen samenbrengt, zoals biobased materialen (bouw, nieuwe plastics, composieten, verpakkingen), bio-energie (biobrandstoffen, methanisatie), groene chemie (farmaceutische industrie, cosmetica), smart agriculture en openbare ruimte in stedelijke gebieden. SIÑAL biedt mogelijkheden voor individuele matchmakin en workshops en is hét platform voor zakelijke ontmoetingen op het gebeid van bio-economie in Frankrijk.

U kunt deelnemen aan een door RVO georganiseerde handelsmissie, die bedrijven en kennisinstellingen de mogelijkheid biedt om de Franse markt te verkennen en in contact te komen met mogelijke zakenpartners. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om zich te presenteren via deelname aan diashow die door de ambassade tijdens de SIÑAL.

Aanleveren

Bedrijven die wensen deel te nemen aan de diashow kunnen zich melden bij de Nederlanse ambassade in Parijs, of bij de Federatie Bio-economie Nederland. Stuur een mail naar info@bio-economie.nl. Voeg 2-3 dia’s toe met hierin:

  • Naam en contactgegevens
  • Korte typering van uw (biobased) bouw producten
  • Gezochte contacten in Frankrijk